Mail: info@senza-skincare.nl  /  Tel: 06-33363306 Winkelwagen

Welke lijn past het beste bij mijn huid?

 

Het is niet zo dat 1 lijn het beste bij jouw huid past, álle lijnen passen namelijk bij iedere huid. Heb je een huidprobleem? Zie dan hieronder welke het beste bij jouw huid past. Heb je geen huidprobleem? Kies dan een lijn die jij het fijnst vindt!

 

Calendula (helend)
Calendula werkt bacterie- en ontstekingsremmend. Het is daardoor mooi te gebruiken bij huidproblemen zoals acné (ontstekingen), kloven, gebarsten lippen, eczeem, brand en snijwonden. Ook kan calendula gebruikt worden als after sun.

 

Lavendel (zuiverend)
Lavendel werkt antibacterieel en verzachtend voor de huid. Het is te gebruiken bij een puberhuid, acné en een onrustige huid. Ook mannen vinden dit een fijne geur.

 

Roos (verstevigend)
Roos werkt verstevigend op de huid en is een vrouwelijke geur die een gunstige invloed heeft op de vrouwelijke organen. Het reguleert de hormoonhuishouding en behandelt vroegtijdige rimpels. Ook te gebruiken bij couperose.

 

Bijna alle producten van Botanical Beauty bevatten 4 koudgeperste oliën:

 

Amandelolie: Werkt verzachtend, verzorgend, voedend, jeukverlichtend, beschermend en onspannend. Vermindert vochtverlies van de huid.

 

Druivenpitolie: Reguleert het vet- en vochtgehalte en bevordert de aanmaak van collageen waardoor het verouderingsproces vertraagd wordt.

 

Avocado olie: Is een beschermende olie die de huid voedt en verzorgt. Heeft een enorme dieptewerking en is daarom goed voor de behandeling van het onderhuids bindweefsel.

 

Jojoba olie: Vertraagt de afgifte van talg, herstelt bij littekens en heeft een ontstekingsremmende werking. Functioneert als zonnefactor 4 en men blijft bij gebruik van de olie mooier en langer bruin (wel in combinatie met extra zonnefactor gebruiken)

 

Ook wordt er veel gebruik gemaakt van onderstaande ingrediënten.

 

Dode zeezout: Bevast essentiële mineralen zoals calcium, magnesium, jodium, kalium etc. Dode zeezout is 7x krachtiger dan gewoon zee zout en werkt daarom zeer desinfecterend. Het reguleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt voor een snelle wondgenezing.

 

Sheabutter: Is gewonnen uit het vet van de noten van de Karité boom. De butter is verzachtend en helend voor de huid. Het vermindert spierpijn en verbranding, bestrijdt ontstekingen, voorkomt huidirritatie en is geschikt voor alle huidziekten.

 

Bij elk product staat aangegeven welke ingrediënten erin het product zitten.